Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Már otthon lábadozik Jeremy Renner

Hazaengedték a kórházból a Marvel sztárját.

Hótakarítás közben szenvedett komoly balesetet Kritikus állapotban Jeremy Renner January 02. 09:25 Jeremy Renner még január elején. A színész kritikus, de stabil állapotban került kórházba. A baleset részleteiről sokáig nem lehetett tudni semmit, de aztán kiderült, hogy átment rajta egy lánctalpas hókotró nevadai otthona közelében.

Sajtósa azt mondta korábban a CNN-nek, hogy tompa mellkasi traumát, valamint ortopédiai sérüléseket szenvedett. Újév napján került kórházba, két hetet töltött bent, kétszer műtötték, a napokban pedig hazaengedték és már otthon lábadozhat.

Ez pedig onnan derült ki, hogy amikor debütált sorozatának új epizódja, a Mayor of Kingstown, posztolt egyet a Twitterre. „Attól eltekintve, hogy még kicsit ködös a fejem, izgatottan néztem itthon a családommal a második évad premierjét” – írta.

A 911-es központba befutott segélyhívás szerint Rennert teljesen összezúzta a nagy lánctalpas hókotró, rendkívül nehezen vett levegőt, mellkasának jobb oldala összeomlott.

Az 51 éves színész a Marvellel szerzett magának világhírnevet, egyebek mellett a Bosszúállók és az Amerika kapitány című filmekből ismerheti a közönség, 2021-ben pedig saját sorozatot is kapott a Disney+-on.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!