Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Nemcsak móka és kacagás Kocsis Korinna Maldív-szigeteki kiruccanása

Új fotót posztolt.

Nemrég ismét a Maldív-szigetekről jelentkezett be A Maldív-szigetekről jelentkezett be a várandós Kocsis Korinna 2022. January 04. 09:49 Kocsis Korinna, aki egyébként nem sokkal előtte jelentette be, hogy első gyermekével várandós, aki a hírek szerint kisfiú lesz.

Na de nemcsak móka és kacagás a vasi modell Maldív-szigeteki kiruccanása, hanem bizony egy kis munkát is be kell iktatnia a napokba.

„Egy kis munka a pihenés mellett, készülnek ugyanis a @carib.swimwear új kollekciójának image képei” – írta friss posztjában.

Azért nem mondjuk, hogy nem irigykedünk rá még így is.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!