A Maldív-szigetekről jelentkezett be a várandós Kocsis Korinna

Persze nem maradhat el a fürdőruhás fotó sem.
-----

Van, ami az új évvel sem változik. Ez pedig Kocsis Korinna egyik kedvenc helye, ami nem más, mint a Maldív-szigetek. Innen jelentkezett ugyanis be ismét és persze nem maradhatnak el a fürdőruhás fotók sem.

Ezúttal azonban annyi a különbség, hogy nem édeskettesben ruccantak ki párjával, hanem immár hárman. A vasi modell ugyanis első gyermekével várandós, aki a hírek szerint kisfiú lesz.

Egyébként ebből a fotóból kiindulva gyanítjuk, hogy itt köszöntötte az újévet is.

„Boldog, egészségben, szeretetben és sikerekben gazdag új évet kívánok Mindenkinek! #gyerekpezsgő #happynewyear #korinnakocsis #2022” – írta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!