Nádai Anikó még barátkozik az új orrával

Azt mondja, olyan, mintha egy új ember nézne vissza a tükörből.
-----

Az Instagramon árulta el nemrég Nádai Anikó, hogy hosszú évek, rengeteg utánajárás, véleménykikérés és mások tapasztalatainak meghallgatása után úgy döntött, megműtteti az orrát. Kés alá feküdt Nádai Anikó 2021. November 18. 10:38 A beavatkozás pedig meg is történt, így ahogy az várható volt, be is jelentkezett a fejleményekkel.

„Több mint egy hét után végre kicsit össze szedtem magam. Érdekes, sokan nem is látnak túl nagy változást, de számomra mintha egy új ember nézne a tükörbe… A tapaszok rajta lesznek 4-5 napig. Most barátkozunk” – írta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!