Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kés alá feküdt Nádai Anikó

Egészségügyi oka is volt a dolognak.
-----

Hosszú évek, rengeteg utánajárás, véleménykikérés és mások tapasztalatainak meghallgatása után úgy döntött Nádai Anikó, hogy megműtteti az orrát. Minderről az Instagramon számolt be és posztolt még egy utolsó szelfit is a nagy beavatkozás előtt.

„Kezdjük az elején. Ez az érzés gyerekkoromban kezdődött, történt egy kisebb baleset, akkor valószínűleg eltört az orrom, kezelve viszont nem volt, így vélhetően rosszul forrt össze. Aztán az évek alatt egyre jobban kezdett zavarni. Mostanra viszont olyan szinten hatalmasodott el rajtam, ivódott bele a mindennapjaimba, hogy nem szerettem volna tovább várni” – írta.

Azt mondja, ehhez az érzéshez valószínűleg a „kedves” kommentek is hozzájárultak, pont ezért is gondolkozott nagyon sokat azon, hogy be merje-e vállalni, hogy őszintén beszámol róla. De végül arra jutott, hogy ez is ő, és azért megnyugtatásul odabiggyesztette azt is, hogy kell félni, nem fog túlzásba esni.

„Szóval hiába mondja neked ilyenkor már bárki, hogy így vagy jó, ahogy vagy… nem voltam elégedett azzal amit láttam. Persze vannak félelmeim. Nincs visszaút. Vajon tetszeni fog az új külső, aki a tükörben visszatekint majd rám? Ezzel is meg kell majd tanulni együtt élni” – zárta a posztot.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra