„Lelketlen ízléstelenség” – Kulcsár Edina új párjának felesége is megtörte a csendet

Értetlenül áll a történtek előtt.

Óriási dráma kerekedett Kulcsár Edina és Csuti válása körül, amire valljuk be, azért lehetett számítani, na de nem ilyen mértékűre.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Vegyük sorra a történteket: hétvégén jelentették be, hogy egy évig küzdöttek a házasságukért, de mivel mindenkettőjüknek más a szeretetnyelve, így inkább elengedték egymás kezét. És persze erről mindketten posztoltak a közösségi oldalakon, mert így fair, majd a modell azért lehúzott még egy bőrt a válásról, „Próbálok pozitív és erős lenni” – Először beszélt a válásról Kulcsár Edina 2022. January 17. 10:18 amiből az jött le, hogy a sebeit nyalogatja.

Aztán kiderült, hogy ez nem éppen így van. Jött ugyanis az, amitől sokan köpni-nyelni nem tudtak: még ki sem hűlt a hitvesi ágy, de már rátalált Edinára a szerelem. Lerántotta a leplet szerelmi életéről Kulcsár Edina 2022. January 17. 17:55 Kiderült, hogy már régóta új párja van, ráadásul nem is akárki: G.w.M, akinek novemberben megjelent klipjében szerepelt Énekesnőnek áll Kulcsár Edina 2021. November 22. 11:33 és még közös dallal is készülnek.

A nagy bejelentést követően persze a Blikk hamar megkereste Edina leendő volt férjét, Csutit is, aki azt mondta bár elfogadta a Edina döntését, de rettentően csalódott. Lerántotta a leplet szerelmi életéről Kulcsár Edina 2022. January 17. 17:55

Most pedig megszólalt a negyedik fél is, G.w.M felesége és gyermekeinek anyja, aki Instagram-sztoriban írta le, hogy mit is érez a történtekkel kapcsolatban.

Instagram
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!