Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Fejtetkója lett Demi Lovatónak

Ráadásul nem is egy apróságról van szó.

Karácsonykor sokkolta a nagyvilágot azzal Demi Lovato, hogy leborotválta a fejét. Leborotválta a fejét Demi Lovato 2021. December 27. 12:40 Jó, nem lett azért teljesen kopasz, de mostanában biztos nem kell kínlódnia a fésülködéssel az egykori Disney-sztárnak, aki egyébként a hírek szerint nemrég ismét megjárta a rehabot. Megint rehabon volt Demi Lovato 2022. January 11. 10:11

És úgy tűnik, ki is használta az alkalmat, hogy egy újabb tetoválást varrasson magára. Hova máshova, mint a fejére. És még csak nem is egy apróságról van szó.

Egy szép nagy pók került a 29 éves énekes-színésznő fejére, amit persze meg is mutatott a közösségi oldalakon, akárcsak a tetoválóművész, Dr. Woo is.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!