Megint rehabon volt Demi Lovato

Három évvel azután, hogy majdnem belehalt a drogtúladagolásba.
-----

Az a hír járja, hogy Demi Lovato nemrég ismét rehabon volt. Részleteket nem tudni, de valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy december elején azt mondta, már nem tartja járható útnak az úgynevezett California sober-életmódot.

Ez egyébként azt jelenti, hogy mértékkel iszik alkoholt, illetve marihuánát szív. Innentől kezdve csak a színtiszta józanság létezik számára.

Facebook/Demi Lovato

A Page Six arról ír, hogy Demi Utahban vonult el egy újabb kezelésre, nemrég tért haza és jól van. Mindez három évvel azután, hogy túladagolta magát és majdnem bele is halt.

A túladagolás egyébként rémes nyomokat hagyott az egészségén. Brutálisan őszinte dokumentumfilmjében a Dancing With The Devilben árulta el, Szörnyű! Még csak 28 éves, de már egy szívrohama és három stroke-ja is volt Demi Lovatónak 2021. February 18. 14:26 hogy egy szívrohama és három stroke-ja is volt, ráadásul azóta nem is lát rendesen, így nem vezethet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!