Szörnyű! Még csak 28 éves, de már egy szívrohama és három stroke-ja is volt Demi Lovatónak

Rémes nyomokat hagyott az egészségén a túladagolása, ráadásul azóta nem is lát rendesen, így nem is vezethet.

Még csak az előzetese jelent meg Demi Lovato brutálisan őszinte dokumentumfilmjének, a Dancing With The Devilnek, de már most temérdek részletet megtudtunk függőségével és 2018-as túladagolásával Heroin-túladagolás miatt került kórházba Demi Lovato 2018. July 25. 13:08 kapcsolatban, ami majdnem az életébe került.

Az biztos, hogy az egykori Disney-sztár nem fogja vissza magát. Elmondta például azt is, hogy amikor magához tért a kórházban, az orvosok alig néhány percet jósoltak neki. Ennek ellenére valami csoda folytán mégis felépült, viszont nagy árat fizetett botlásáért.

„Volt három stroke-om. Szívrohamot kaptam. Az orvosok azt mondták, hogy maximum 5-10 percem van hátra. Nagyon sok életem volt. Mintha egy macska lennék, most élem a kilencedik életemet. Készen állok a visszatérésre, hogy azzal foglalkozhassak, amit igazán szeretek: a zenével. Nem másokért élek, nem a címlapsztorikért vagy a kommentekért” – meséli a trailerben.

És bár felépült, az élete teljesen megváltozott, a mai napig együtt él a túladagolásból származó problémákkal. A Television Critics Associationnek például elárulta azt is, hogy komoly károsodások érték az agyát is. Nagyon megromlott látása, így már nem is vezethet.

„Nem vezetek, mert nem jó a látásom, vakfoltjaim vannak. Hosszú ideig az olvasással is komoly gondjaim voltak. Óriási dolog volt, amikor két hónappal később végre újra rendesen tudtam könyvből olvasni” – árulta el.

A 28 éves énekes-színésznő pedig valóban készen áll a nagy visszatérésre, és nem csak zenei téren, hiszen egy új sorozatban is főszerepet kapott. A Demi Lovato: Dancing With the Devil pedig március 23-án debütál a YouTube-on.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!