Hoppá! Újra összejött exbarátnőjével Bella Thorne?

Senki nem látta ezt jönni.
-----

Június elején derült ki, hogy szakított Bella Thorne és vőlegénye, Nem lesz esküvő: Dobta vőlegényét Bella Thorne June 06. 20:02 Benjamin Mascolo. De úgy tűnik, az egykori Disney-sztár annyira nem bánkódik, legalábbis a közösségi oldalakra posztolt képek és videók erről tanúskodnak.

Amivel nincs is baj, de azért azt senki nem látta jönni, hogy ibizai kiruccanásáról volt barátnőjével, Tana Mongeau-val fog bejelentkezni. Az elmúlt napokban csak úgy ontják magukból a TikTok-videókat, a rajongók meg egyelőre nem tudják hová tenni a dolgot.

@bellathorne Shaking things up @Tana Mongeau ♬ original sound - Bella Thorne
@bellathorne #duet with @Tana Mongeau ♬ original sound - KnightLite95
@tanamongeaulol u asked. we answered. @Bella Thorne ♬ original sound - emily june
@tanamongeaulol woof @bellathorne ♬ original sound - moose

Bella és Tana 2017-ben jöttek össze és nyitott kapcsolatban éltek, így egy időre Mod Sun is bejött a képbe. A kapcsolatnak 2019-ben lett vége, ezután jött össze a 24 éves énekes-színésznő Benjaminnel, aki 2021 márciusában jegyezte el Vége a botrányoknak? Úgy néz ki, bekötik Bella Thorne fejét 2021. March 23. 17:40 Spanyolországban. De már ez is a múlt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu