Már itt is az első kép Nádai Anikóék kisfiáról!

És megtudtuk a nevét is.
-----

„Jó reggelt nagy világ! Hajmásy Alex vagyok, 4145 gramm és 55 cm! Anya és én is rendben vagyok!” – írta a büszke apuka legújabb fotójához, mely az ölében tartja újszülött kisfiát.

A tündéri képet itt lehet megnézni.

És bár korábban azt mondták, Kiderült, mi lesz Nádai Anikóék babájának a neve January 21. 15:09 szeretnék tartani a családi hagyományt, így ha kisfiuk lesz, ő is a Hajmásy Péter Pál nevet kapja. Nos, úgy tűnik valami miatt mégis inkább más nevet választottak.

Ahogy azt mi is megírtuk, Megszületett Nádai Anikóék kisfia July 19. 21:50 július 19-én megszületett Nádai Anikó és Hagyma első közös gyermeke. A büszke szülők délután már meg is osztottak egy fotót, amin egymás kezét fogják, a háttérben pedig békésen fekszik a csöppség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!