Kiderült, mi lesz Nádai Anikóék babájának a neve

Hiába van még sok idejük nyárig, már most tudják.
-----

Kissé felgyorsultak az események Nádai Anikó és Hajmásy Péter életében. Eddig is nagy volt a boldogság, nemrég pedig megtörtént az eljegyzés, Eljegyezte a pasija Nádai Anikót 2022. January 10. 15:28 majd jött a gólyahír Babát vár Nádai Anikó 2022. January 20. 09:46 is, ennek kapcsán volt a sztárpár most a Reggeli vendége.

Igaz, a baba nemét még nem tudják, de azt igen, hogy milyen nevekben gondolkoznak. Ha kisfiuk lesz, szeretnék tartani a családi hagyományt, és ő is a Péter Pál nevet kapja. Ha pedig kislányuk születik, akkor, részben Anikó édesanyja után, Hanna Eszternek fogják hívni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!