Kiderült, mi lesz Nádai Anikóék babájának a neve

Hiába van még sok idejük nyárig, már most tudják.
-----

Kissé felgyorsultak az események Nádai Anikó és Hajmásy Péter életében. Eddig is nagy volt a boldogság, nemrég pedig megtörtént az eljegyzés, Eljegyezte a pasija Nádai Anikót January 10. 15:28 majd jött a gólyahír Babát vár Nádai Anikó January 20. 09:46 is, ennek kapcsán volt a sztárpár most a Reggeli vendége.

Igaz, a baba nemét még nem tudják, de azt igen, hogy milyen nevekben gondolkoznak. Ha kisfiuk lesz, szeretnék tartani a családi hagyományt, és ő is a Péter Pál nevet kapja. Ha pedig kislányuk születik, akkor, részben Anikó édesanyja után, Hanna Eszternek fogják hívni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!