Egy szál tangában illegeti magát a tükör előtt Britney Spears

Közkívánatra.
-----

Az utóbbi időben egyáltalán nem fogja vissza magát Britney Spears, sorra tölti fel a kissé polgárpukkasztó fotókat és videókat, melyeken sokszor épphogy van rajta valami ruha. Teszi mindezt azért, mert elvileg így akarja feldolgozni és elengedni a vállára nehezedő terhet.

Ez pedig nem is annyira meglepő, de a problémáknak most már talán hamarosan vége, ugyanis apja hivatalosan is lemond a gyámságról, Véget ér Britney Spears apjának „rémuralma” 2021. September 09. 09:06 így 13 év után véget ér Jamie Spears „rémuralma”.

De az énekesnő addig is szórja az Instagramra a pucérkodós kontentet, legutóbb például a fenekéről és elég lényegre törő volt: „Itt a seggem” – írta.

Aztán hogy bizonyítsa, hogy tényleg ő van a képen, jött egy videó is, amiben egy szál tangában illegeti magát a tükör.

„Itt egy videó is, hogy lássátok, tényleg az én seggem. Semmi filter, semmi takargatás. Ez a valóság! Igen, szelfibotot használok és fogok is még jó sokáig. Biztos pont, nem beszél vissza és hihetetlenül megbízható” – fűzte hozzá a videóhoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!