Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Becsajozott Liam Hemsworth

Úgy néz ki, túltette magát Miley Cyruson.
Hirdetés
Hirdetés

Mi is megírtuk még augusztusban, hogy szakított Miley Cyrus és Liam Hemsworth . Aztán persze hamar elkezdődött az ujjal mutogatás is, hogy mégis kit kell okolni azért, hogy tönkre ment a kapcsolat. Nem segített a dolgokon, hogy miközben az egykori Disney-sztárt hűtlenséggel vádolták, Kaitlynn Carterrel romantikázott Olaszországban, akivel aztán hamar fel is vállalták kapcsolatukat. De már ennek is vége és Miley most éppen az ausztrál énekes, Cody Simpson karjaiban lábadozik mandulagyulladásából .

1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

Most úgy néz ki, már Liam is kiheverte a szakítást, ugyanis New York West Village-i városrészén kapták lencsevégre egy titokzatos szőke nővel. Beültek egyet kajálni és iszogatni egy olasz étterembe, aztán kézen fogva andalogtak egy kicsit az utcán.

Hogy kicsoda az ausztrál színész új barátnője, azt még nem nyomozta ki az internet népe, de sokan máris Miley-hoz hasonlítják szőke haja miatt. Azt viszont el kell ismerni, hogy sokkal visszafogottabbnak tűnik, mint Miley. Ez pedig lehet, hogy nem is baj...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés