Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kórházba került Miley Cyrus

De nem kell aggódni, nem olyan nagy a baj. Ráadásul új pasija is serényen ápolgatja.
Hirdetés
Hirdetés

Instagram-sztorijában osztotta meg követőivel még szerdán a 26 éves énekes-színésznő, hogy mandulagyulladása van. Akkor még otthon lábadozott és új pasija, az ausztrál énekes, Cody Simpson ápolgatta – ezt persze néhány fotóval is bizonyította.

Kórházba került Miley Cyrus
Instagram/Miley Cyrus

Azt nem sokkal később új fejleményeket osztott meg szintén az Instagramon. Kicsit komolyabb mandulagyulladásról van szó, mint azt korábban hitte, így kórházba került, ahonnan szintén posztolt jó pár képet.

Az egyik fotón szerepel édesanyja, Tish is, aki azonnal besietett hozzá a kórházba, hogy mellette legyen. Ha pedig ez még nem lett volna elég támasz, Miley elárulta, hogy hamarosan Cody is meglátogatja. Most már mindenki megnyugodhat, jó kezekben van az extravagáns celeb.
Kórházba került Miley Cyrus
Instagram/Miley Cyrus
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés