18 évvel fiatalabb modellel jött össze a Vámpírnaplók sztárja

Alig másfél hónappal azután, hogy robbant a hír: második feleségétől is válik.

Szeptemberben derült ki, Második házassága is befuccsolt a Vámpírnaplók sztárjának 2022. September 20. 10:33 hogy három év után válik Paul Wesley második házassága is befuccsolt, válik Ines de Ramontól. De úgy tűnik, nem búslakodott sokáig a 40 éves színész, a napokban ugyanis Olaszországban kapták lencsevégre egy 18 évvel fiatalabb modellel, egyáltalán nem félreérthető helyzetekben.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

A 22 éves Natalie Kuckenburg és a Vámpírnaplók sztárja romantikusan andalgott, kajálgattak, borozgattak, fogták egymás kezét, csókolóztak, hajókáztak, simogatták egymást. Szóval ha akarnák, se tudnák letagadni, hogy van köztük valami.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!