Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Visszatért Selena Gomez

Bár valószínűleg sokaknak fel sem tűnt, hogy eltűnt.

Selena Gomez már évek óta nyíltan beszél egykori durva önértékelési problémáiról, mentális egészségéről, betegségeiről és arról is, hogy milyen a kapcsolata az Instagrammal és társaival. Többször besokallt már és szüneteltette egy időre a közösségi oldalait – ezt volt, hogy bejelentette, Besokallt Selena Gomez a közösségi oldalaktól 2018. September 25. 10:57 de előfordult olyan is, hogy nem.

Most is utóbbi történt, az elmúlt időszakban ugyanis valószínűleg senkinek nem tűnt fel, hogy eltűnt, hiszen folyamatosan volt kontent Instagram-oldalán. Pedig megint visszavonult egy időre valamikor, és most ismét visszatért.

Néhány nappal ezelőtt került fel ugyanis egy szelfi, amihez sejtelmesen annyit írt: „Nos, meg tudjátok mondani, hogy visszatértem-e az Instagramra?”

De nem ez volt az egyetlen szelfi, ami felkerült az Instagramra az utóbbi időben, sőt, sokaknak szembetűnő lehetett, hogy egyre több személyes fotó került fel a szokásos PR-os, fotózásos kontent után.

De hogy pontosan mikor is tért vissza a posztoláshoz, azt nehéz megmondani. Mindenesetre 370 millió követője biztosan örül neki – főleg, hogy ezek szerint most nagyon jó mentális állapotban van.

„Volt egy pont, amikor az Instagram az egész világommá vált, és ez nagyon veszélyes. Az, hogy egy időre leálltam vele, életem egyik legjobb döntése volt. Kidolgoztam magamnak egy rendszert. Nem tudom a jelszavaimat és így kiszűröm az életemből a felesleges gyűlölködést, hasonlítgatást” – mesélte még 2022 elején az InStyle-nak.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!