Besokallt Selena Gomez a közösségi oldalaktól

Megint elvonul a közösségi médiától.

A tegnapi nap is úgy indult, akárcsak a többi: a 26 éves énekesnő posztolt egy szelfit az Instagramra, több millió követője pedig nem győzte lájkolni és kommentelni a mosolygós fotót.

Hangulatom, lol (Bámultam magam a tükörben, mint valami idióta)

– írta a képhez.

Időközben azonban valami nagy dolog történhetett (valaki talán durván beszólt neki a fotó alatt), ugyanis frissítette a leírást és bejelentette, hogy egy időre szünetelteti közösségi médiás tevékenységét:

Update: szünetet tartok a közösségi oldalakon. Ismét. Bár hálás vagyok, hogy ekkora hangot ad mindannyiunknak a közösségi média, azért is hálás vagyok, hogy visszaléphetek és az adott pillanatnak élhetek. Csak egy kis kedvesség és bátorítás. Emlékezzetek erre: a negatív kommentek nagyon meg tudják bántani az embert. Ennek nyilvánvalónak kéne lennie.

Mood lol (I was looking at myself in the mirror -like an idiot!) Update: taking a social media break. Again. As much as I am grateful for the voice that social media gives each of us, I am equally grateful to be able to step back and live my life present to the moment I have been given. Kindness and encouragement only for a bit! Just remember- negative comments can hurt anybody's feelings. Obvi.

6.1m Likes, 63.8k Comments - Selena Gomez (selenagomez) on Instagram: "Mood lol (I was looking at myself in the mirror -like an idiot!) Update: taking a social media..."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!