Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Viccből virággyilkosozta le a Reggeli műsorvezetőit Rékasi Károly

Megszólalt az elég furcsára sikeredett szereplése kapcsán.
Hirdetés
Hirdetés

Kedd reggel volt hivatalos az RTL Klub Reggeli című műsorába Kissé kínosra sikeredett Rékasi Károly kedd reggeli szereplése 2020. December 22. 21:45 a Barátok köztből ismert színész, de a beszélgetés egyáltalán nem úgy sikerült, ahogyan azt a stáb vagy a nézők elképzelték. Most pedig a Telexnek sikerült elérnie Rékasit az interjú kapcsán és van néhány válaszunk a történtekre.

„Éppen most nézem vissza ezt a riportot, mert én is olvastam, nekem is jöttek visszajelzések. Nem tudom, ki mit érthetett félre. Senkit nem szándékoztam megbántani. Miért is tenném? Tényleg azon kaptam magam, hogy rajtam van maszk, egyébként meg mindenki eldönti maga, hogy ő akar-e a másik emberre odafigyelni vagy sem. Azért tettem csak szóvá, mert azt láttam, hogy rajtuk nincs, de én ezzel nem bíráltam, nem ítélkeztem senki fölött. Végül én alkalmazkodtam hozzájuk, nem kértem, hogy vegyenek fel maszkot” – mondta Rékasi.

Az ország Bartha Zsoltjának egyébként nem csak a maszkviseléssel volt problémája, kikérte magának, hogy a szavába vágott Papp Gergő, majd beszólt a kókadt mikulásvirágok miatt is, egyenesen virággyilkosnak nevezte a stábot. Ezt azonban, mint mondja, viccnek szánta, mivel már a legelején kiszúrta magának a „két beborult mikulásvirágot” és szerinte nem szabadna ilyen hanyagnak lenniük, „mert hát halott virágot nem mutogatunk”.

„Ha akart volna bárki bármi sértőt találni, akkor talán ezt, hogy én megvádoltam a műsorvezetőket azzal, hogy nem locsoltak virágot. De a maszkkal? Ne vicceljünk már, tényleg” – zárta mondandóját.

Ez volt egyébként az ominózus beszélgetés:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés