Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kissé kínosra sikeredett Rékasi Károly kedd reggeli szereplése

Az biztos, hogy sem a Reggeli műsorvezetői, sem pedig a nézők nem ilyen beszélgetésre számítottak.
Hirdetés
Hirdetés

A Barátok köztből ismert színész kedd reggel volt hivatalos az RTL Klub Reggeli című műsorába, ám szereplése egyáltalán nem úgy sikerült, ahogyan azt a stáb elképzelte. Amikor Szabó Zsófi és Papp Gergő felkonferálta Rékasi Károlyt még nagy volt a vidámság, elmondták, hogy már átesett a koronavíruson, de ez egyáltalán nem viselte meg, hiszen már gőzerővel dolgozik és egy új vállalkozása is van.

Aztán jött a feketeleves. Rékasi azonnal levette a maszkját, mert hogy a műsorvezetőkön sincs, majd jól számon kérte őket, hogy korábban nem mondták be a nevét, amikor az aznapi vendégeket sorolták. Erre Papp Gergő próbált magyarázatot adni, de Rékasi azonnal le is teremtette, hogy bizony az ő szavába ne vágjon bele.

Aztán lazán virággyilkosnak is nevezte őket, mert nem öntözik a díszletben lévő mikulásvirágokat, majd a szemrehányóan megjegyezte, hogy túl korán behívták és egy csomót ücsörgött az autóban az interjú előtt. Zsófi közben próbálta menteni a helyzetet és kínos nevetéssel nyugtázta, hogy Karcsi sziporkázik ezen a reggelen.

Valahogy azért megoldották a helyzetet és egy közel 10 perces beszélgetés kerekedett. Bár Rékasi nagyon lelkesen mesélt új vállalkozásáról, folyamatosan azt hangoztatta, hogy mennyire eljárt már felette az idő. Szóval tagadhatatlanul furcsára és kínosra sikeredett az interjú – Gergő arca is erről árulkodik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés