3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Itt a vége! Tényleg válik Sophie Turner és Joe Jonas

Előkerültek a hivatalos dokumentumok. Hét évig volt együtt a Trónok harca sztárja és a Jonas Brothers tagja.

Napok óta azzal van tele a sajtó, hogy válik az álompár. Sokan nem akarták elhinni a hírt és Joe Jonas is megosztott egy fotót, melyen premier plánban van karikagyűrűje, emiatt pedig sokan megnyugodtak, hogy nem igaz a hír.

De most úgy tűnik, mégis igaznak bizonyul a pletyka. A Today.com ugyanis megszerezte azokat a hivatalos dokumentumokat, melyeket szeptember 5-én, kedden nyújtott be a 34 éves énekes a floridai Miami-Dade megyében.

Instagram/Sophie Turner

Az iratokból pedig kiderül az is, hogy miért válnak, és hogy mi lesz két közös gyermekük felügyeleti jogával. Joe a válókeresetben kijelentette, hogy „a felek között helyrehozhatatlanul megromlott a házasság”, ami pedig a gyerekeket illeti, kiemeli, hogy jelenleg főként ő gondoskodik róluk, de úgy döntöttek, hogy a gyermekek érdekében megosztják a felügyeleti jogot.

Joe és Sophie 2016-ban jött össze, 2019-ben pedig össze is házasodtak Las Vegasban. Nem egy tipikus celebesküvő: Elvis imitátor adta össze Las Vegasban a Trónok harca sztárját és a középső Jonas bratyót 2019. May 02. 10:51 Első lányuk, Willa 2020-ban született meg, Anya lett Sophie Turner 2020. July 27. 21:42 második gyermekük pedig 2022-ben jött világra, Most már tuti: jön a baba Sophie Turneréknél 2022. May 03. 13:00 róla még nem osztottak meg túl sok mindent a nagyvilággal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!