Most már tuti: jön a baba Sophie Turneréknél

A Met Gálán végre megerősítették a pletykákat.
-----

Már jó pár hete, sőt, mondhatni hónapja mennek a találgatások, hogy úton van-e Sophie Turner és Joe Jonas második gyermeke. Márciusban pedig már nagyon úgy tűnt, hogy igazak a pletykák, Úgy néz ki, úton van Sophie Turnerék második babája 2022. March 25. 15:07 de a hivatalos megerősítés még váratott magára.

Ez idáig. A sztárpár ugyanis május 2-án este tiszteletét tette a Met Gálán, ahol végre megerősítették a gólyahírt. Sophie Louis Vuitton-ruhája szépen kiemelte pocakját, amit mindketten simogattak a vörös szőnyegen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!