Új taggal bővült Szabó Zsófiék családja

Be is mutatta az Instagramon.
-----

„Hello Lana! Új taggal bővült a családunk!” – dicsekedett el az Instagramon a műsorvezető, aki immár három kutyus büszke gazdija.

Zsófi a Blikknek azt is elárulta, hogy régóta szeretett volna egy harmadik kutyát és végül az segített neki dönteni, hogy agarának, Gyémántnak a kor előrehaladtával jót tesz a társaság. Lana egy négy és fél hónapos borzoi agár és Zsófi azt mondja, könnyen beilleszkedett a csapatba, jól kijön egymással a három kutya, nagyokat játszanak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!