3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Tükör előtt terpeszt Zséda

Ritkán látni így az énekesnőt.

Sokakat meglepett Zséda, ugyanis egy elég bevállalós képet osztott meg az Instagramon. Papp Timivel pózolnak egy próbateremben, a helyszín pedig nem véletlen.

Tudtátok, hogy, azoknak, akik rendszeresen táncolnak magasabb a boldogság indexük azoknál, akik ülve maradnak, ha szól a zene? Biztos ezért a kedvenc része a koncertekre való készülésnek az, amikor Papp Timivel bemegyünk a próbaterembe és csak táncolunk és táncolunk és táncolunk… Timivel évek óta dolgozunk együtt, olyan nagy projektekben, mint az Aréna koncert, Életben maradni vagy a Falakon túl klippek. A táncpróbák során kicsit megfeledkezem arról a rengeteg mindenről, aminek még össze kell állni ahhoz, hogy július 1-jén, a Margitszigeten minden tökéletes legyen. És tudjátok, honnan fogom tudni, hogy minden tökéletes lett? Onnan, hogy fölálltok majd és önfeledten velünk táncoltok! Legyen így! (úgy) – üzente.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!