Szinte rá sem ismerni Kiss Ramónára

Ritkán látni így.
-----

Megjelent az InStyle magazin őszi száma, a 2021-es Beauty Issue, melynek címlapján Kiss Ramóna köszön vissza. Viszont annyira kevés sminkkel, természetesen, és hátrafogott hajjal hogy szinte rá sem ismerni.

Az új számban egyébként hazai szépségikonok osztják meg szépségük titkát, tanácsokat adnak és arról mesélnek, hogyan fogadták el magukat. A műsorvezetőnő például elárulta, hogy megvan a béke önmagával és őszintén mesélt ­arról is, hogy édesanyaként mennyire tud értékelni néha egy-egy lopott (szépség)percet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!