Szinte felismerhetetlen Halsey

De azért be kell vallani, elég dögösen fest.
-----

Az utóbbi időben szőkén tengeti mindennapjait Halsey, ami igazából annyira nem is meglepő, hiszen volt már mindenféle frizurája. Viszont legfrissebb fotóin szinte alig lehet felismerni.

Saját márkájának, az about-face beautynak új kollekcióját kezdte reklámozni, ehhez pedig persze dukált egy dögös fotózás is. Viszont az erős smink, a szőke haj és a fények, meg esetleg a Photoshop miatt elsőre nem voltunk biztosak abban, hogy valóban az énekesnőt látjuk a képeken.

De miután jobban górcső alá vettük, rájöttünk, hogy tényleg ő az. És azért be kell vallani, elég dögösen fest.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!