Szétszedték a kommentelők Kulcsár Edináékat egy kiskutya miatt

Néhány ártatlan képpel kezdődött minden.

„A mi kis szőrös csodánk! Nagyon várjuk, hogy hazahozhassuk!” – írta az Instagramon Kulcsár Edina néhány ultracuki fotóhoz, melyeken egy apró Cane Corso-kölyköt ölelget.

A kutyus hamarosan az új családtagjuk lesz és már el is nevezték: Varga Jinnek. És persze G.w.M is eldicsekedett ezzel a saját oldalán.

Na de ennyivel nem ér véget a történet, a kommentelők ugyanis szétszedték a párost. Például azért, hogy egy újszülött mellett nem biztos, hogy jó ötlet hazavinni még egy kölyökkutyát is, na meg azért, mert bár most még aprócska Jin, de óriásira fog nőni, úgyhogy nem éppen lakásba való.

De az sem tetszett sokaknak, hogy valószínűleg tenyésztőtől vették a kiskutyát, ahelyett, hogy örökbefogadtak volna, amivel nemcsak jót cselekedtek volna, hanem még a hírnevüket is felhasználhatták volna arra, hogy népszerűsítsék a menhelyeket és az örökbefogadást.

És volt olyan is, aki felidézte, hogy volt már több házi kedvence is Edinának, akikről sokat posztolgatott is anno. Ott volt Joy és Jack, egyikük volt férjénél, Csutinál van, másikuk pedig Edina anyukájánál. Aztán más előhozott még két állatot, Tony cicát és Fifikét, a csivavát, úgyhogy szép vita indult, aminek a vége igazából az lett, hogy remélik, Jin nem fog ugyanarra a sorsa jutni, mint ők.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!