Már be is csajozott Marics Peti?

Nem búslakodott sokáig a szakítás után.

Március végén robbant a hír, hogy szakított Tóth Andi és Marics Peti. Szakított Tóth Andi és Marics Peti 2023. March 31. 09:55 Egy ismerős nyilatkozata indított el lavinát, ami érdekes helyzeteket is okozott a Sztárban sztár utolsó epizódjaiban, de azóta, mintha csillapodtak volna a kedélyek.

De lehet, hogy ez csak az újabb vihar előtt csend volt. Az a hír járja ugyanis, hogy Marics Peti nem búslakodott sokáig, máris új barátnője van. Állítólagos választottjával már régóta ismerik egymást, egyezik a baráti társaságuk is és még a Valmar Manuellel közös Palvin/Hajnalokig című klipjében is feltűnt – igen, ugyanabban a videóban, amiben Tóth Andi is szerepelt.

De hogy pontosan hogyan is jöttek össze, azt egyelőre nem tudni. A Ripost szerint nem sokkal Marics Petiék szakítása után a lány is szingli lett, így már semmi nem akadályozhatja a románcot. Azt is írják, hogy a leányzó egy neves rendező húga, aki táncosként és modellként is tevékenykedik. Vidám, kedves természetű és nyitott személyiség, sőt, a barátok szerint sokkal jobban illik Petihez, mint Tóth Andi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!