Szakított Tóth Andi és Marics Peti

Érdekesek lesznek így a Sztárban sztár utolsó adásai.

Annyira nem indult jól ez a péntek Tóth Andi számára, hajnalban ugyanis megjelent egy cikk arról, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk Marics Petivel. A lavinát egy ismerős nyilatkozata indította el, aki azt mondta, hogy az énekesnő féltékenykedése volt a szakítás oka.

Instagram/Tóth Andi
Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Andi aztán egy Instagram-sztorival reagált a hírekre, kissé feldúltan:

„Varázslatos szép péntek reggelt kívánok mindenkinek! Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról ugyebár. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is, igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, ezzel semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennak a drága Marics Peti-közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon. Nyilván, hogyha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljunk szart! Dobáljunk rám szart, mert hát miért is ne! Én nem szeretnék szart dobálni, én is tudnék, de hát ez vagyok én, tűrök, kussban” – mondta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!