Selena Gomez: Igen, kicsit teltebb vagyok. És akkor mi van?

Többen kritizálták, mert felszaladt rá néhány plusz kiló, de megvédte magát.

Sokakat teljesen levett a lábáról Selena Gomez, amikor végiglejtett a Golden Globe vörös szőnyegén, ahova kishúga, Gracie is elkísérte. Az egykori Disney-sztár valósággal ragyogott elegáns ruhájában és a fotókról is az jön le, hogy soha nem érezte még ilyen jól magát a bőrében.

Többen viszont azzal voltak és vannak elfoglalva, hogy bizony felszaladt rá néhány plusz kiló. De hogy ez miért baj, ha ő így jól érzi magát, az rejtély. Viszont Selena nem hagyta szó nélkül a kritikákat, amikor Gracie-vel bejelentkeztek élőben az Instagramon.

„Igen, most egy kicsit teltebb vagyok. De hát jól éreztem magam az ünnepek alatt. Igaz?” – mondta, majd nézett kérdően húgára, aki rögtön rávágta, hogy „igen”.

De persze rajongói is rögtön a védelmére keltek.

„Nem kell magyarázkodnia azért, hogy milyen a teste.”

„Tökéletes, úgy, ahogy van. Nem tartozik senkinek semmilyen magyarázattal” – írták.

És ez így is van!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!