Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ryan Reynolds a Twitteren jelentette be harmadik gyereke nemét

A nagy hír mellett a kanadai választásokról és a klímaváltozás eredményeiről is beszélt.
Hirdetés
Hirdetés

A főleg külföldön népszerű Twitteren jelentette be Ryan Reynolds eddig titokba burkolózó, amúgy pár hónapos gyermeke nemét.

Szeretem Brit Kolumbiát. Azt akarom, hogy a lányaim megtapasztalhassák ugyanazt a természetes játszóteret, amiben én is felnőttem

– kezdi bejegyzését Reynolds.

Reynolds, Lively és a baba
Ryan Reynolds twitter

A lányaim szóból már kitalálhatjuk, hogy a kitakart arcú gyerkőc szinte biztos, hogy kislány. Eddig ugyanis a színésznek egy 3 éves kislányáról és egy 4 éves kisfiáról tudunk.

A nagy hír mellett Ryan ír az október 21-i, kanadai választásokról, valamint megemlíti, hogy büszke a klímaváltozás elmúlt négy évében elért eredményekre.

Ryan Reynolds on Twitter

Auditioned for the role of "Anthony Stark". Didn't come even remotely close, but the nice man with the taser escorted me to the ground.

A népszerű színész a napokban még azzal is a középpontba került, hogy ellátogatott a Disney-hez. Egyelőre sejtésünk sincs, hogy miről beszélhettek a vezetőkkel, de bízunk benne, hogy a harmadik Deadpool-filmről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés