Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Állítólag már nyáron megszületett Blake Lively harmadik gyermeke

Bár hivatalosan még nem erősítették meg az örömhírt, nagy esély van rá, hogy valóban igaz, ugyanis a színésznő már jó ideje nem volt aktív.
Hirdetés
Hirdetés

Blake Lively és Ryan Reynolds mindig is arról volt híres, hogy foggal-körömmel védték magánéletüket. Már két gyermekük is született, a most négy éves James és a három éves Inez, de mindkettőjük születését titokban tartották.

Blake Lively
Guy Aroch/Gucci

Így hát egyáltalán nem lenne meglepő, ha most is bebizonyosodna, hogy már rég megszületett a harmadik gyerkőc. Még májusban derült ki Ryan új filmjének, a Pokémon – Pikachu, a detektív premierjén, hogy Blake újra várandós. Az Us Weekly értesülései szerint a csöppség már nagyjából két hónapos, tehát a 32 éves színésznő már a nyár elején világra hozta.

Blake egyébként már hónapok óta nem lépett a nyilvánosság elé, legutóbb júniusban mutatta meg pocakját, amikor meglátogatta férjét egy forgatáson és megosztottak egy aranyos ölelkezős képet az Instagramon.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés