Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A rendőrség szerint nem lett öngyilkos a Glee sztárja, szerencsétlen baleset történhetett

Már napok óta keresik Naya Riverát, mindezidáig sikertelenül. Nemrég exférje, édesanyja és bátyja is ellátogatott a tóhoz, ahol eltűnt.
-----

Csütörtökön nyilvánították eltűntnek Csónakázni ment kisfiával a Glee sztárja, de közben eltűnt 2020. July 09. 10:07 a Gleeből ismert 33 éves színésznőt, amikor egyedül találták meg kisfiát egy hajóban, három órával azután, hogy kibérelték azt. A 4 éves Josey azt mondta, hogy úszni mentek, de édesanyja nem ment vissza a hajóhoz. Azonnal keresni kezdték Nayát és azóta is gőzerővel kutatják, de másnap már szinte tényként könyvelték el, hogy megfulladt. Valószínűleg megfulladt a Glee sztárja, lehet, hogy sosem kerül elő a teste 2020. July 10. 11:36

Miután megjelentek a hírek az eltűnéséről, hamar el is indultak a pletykák, hogy öngyilkos lett a színész-énekesnő. A rendőrség viszont ezt kizárta, ugyanis nem találtak erre utaló bizonyítékot. Beszéltek kisfiával is, aki semmi olyan dolgot nem mondott, ami miatt azt lehetne hinni, hogy öngyilkos lett Naya. Egyelőre kevés az információ és nem tudnak szinte semmit sem a történtekkel kapcsolatban, de úgy hiszik, egy szerencsétlen balesetről van szó.

Naya édesanyja, édesapja, bátyja és exférje, Ryan Dorsey is ellátogatott a tóhoz a napokban, a helyszínen pedig több szívbe markoló felvétel is készült róluk. Édesapja például a lerántotta magáról fia karját és a tóba gázolt, ahol aztán zokogni kezdett. Volt férjét a parton ülve, szomorúan maga elé bámulva fotózták le, édesanyját pedig a stégen térdre rogyva, kitárt karokkal.

La búsqueda de la actriz Naya Rivera aún continúa en el lago Piru, en Los Ángeles, donde desapareció el pasado miércoles 8-J tras dar un paseo en bote con su hijo Josey. La angustia por su desaparición ha sido tan grande para sus familiares que se unieron en su búsqueda cuando se cumplían cuatro días de la trágica noticia. Aunque las labores está siendo tratadas como una operación de recuperación del cuerpo, ya que las autoridades creen que Rivera probablemente se ahogó después de haber sido "arrastrada por un remolino", sus familiares no pierden la esperanza de hallarla con vida. Este sábado 11 de julio, circularon las desgarradoras imágenes cuando los padres de la actriz de "Glee" llegaron al lago Piru. La primera en arribar fue Yolanda Rivera, madre de la cantante, quien se acercó al muelle del lago junto a su hijo Mychal. Mientras el hermano menor de la actriz se quedó parado, su madre se arrodilló y extendió los brazos haciendo una plegaria a Dios para que ocurra un milagro y su hija de 33 años se encuentre con vida. Después de las 3:00 de la tarde, llegó George Rivera, el padre de la intérprete, con el resto de la familia. En el video divulgado por TMZ se puede ver la conmovedora reacción del hombre que ante la pérdida de su hija corre desesperado hacia el lago, se mete en las aguas e incluso bebe de ellas. Este medio además informó que George y Mychal entraron al lago y se quedaron parados como si estuviesen orando. De igual forma, Ryan Dorsey, exesposo de la estrella de "Glee", también acudió al Parque Recreacional Piru el sábado. El actor, quien además es padre del pequeño Josey, se mantuvo alejado de la familia mientras se quedó a la orilla del lago llorando en total conmoción. Video: Vía Instagram (cuentetodord) / Fotos: Vía Twitter / TMZ Lea más en www.panorama.com.ve NayaRivera

null

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra