Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Valószínűleg megfulladt a Glee sztárja, lehet, hogy sosem kerül elő a teste

Újabb fejlemények jelentek meg Naya Rivera eltűnésével kapcsolatban, de nem adnak okot túl sok bizakodásra.
-----

Mint azt tegnap írtuk, eltűntnek nyilvánították Naya Riverát, Csónakázni ment kisfiával a Glee sztárja, de közben eltűnt 2020. July 09. 10:07 sőt, már halálának híre is bejárta a sajtót, miután egyedül találtak rá 4 éves kisfiára egy csónakban. A Ventura megyei seriff közleménye szerint a 33 éves színésznő július 8-án, délután 1 órakor bérelt csónakot egy kaliforniai tónál és három órával később találtak rá a kis Josey-ra, aki azt mondta, édesanyja nem jött vissza a csónakhoz, miután úsztak egyet.

A Glee sztárját azóta is keresik, de egyre kisebb az esély arra, hogy valaha is megtalálják. Szinte már tényként könyvelték el, hogy megfulladt. Egy sajtótájékoztatón azt mondták a hatóságok, hogy bár folyamatosan keresik a testet, de borzalmasak a látási körülmények, nagyon zavaros a tó vize és tele van növényekkel, ágakkal is. Ráadásul, ha netalán bele is gabalyodott valamibe vagy fennakadt valahol a test, nagy esély van rá, hogy sosem kerül elő.

Prestige Indonesia

Átkutatták a partot is, de semmi nyomát nem találták annak, hogy Naya kijutott volna a vízből, így biztosak abban, hogy a vízben van. Biztosat egyelőre nem tudnak, de hozzátették, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a család nyugalma érdekében lezárhassák az ügyet.

A hatóságok nyilvánosságra hoztak egy felvételt is, melyen az látszik, amikor nagy táskákkal megérkeztek a tóhoz, kibérelték a hajót, majd beszálltak és észak felé indultak.

A kis Josey édesapja, Ryan Dorsey azonnal repülőre pattant, hogy fia mellett legyen. Lakótársa azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy semmit sem tudott a történtekről, sőt, volt feleségével sem tartották a kapcsolatot az utóbbi időben, mindenről a médiából és most a hatóságoktól értesülnek.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!