Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Valószínűleg megfulladt a Glee sztárja, lehet, hogy sosem kerül elő a teste

Újabb fejlemények jelentek meg Naya Rivera eltűnésével kapcsolatban, de nem adnak okot túl sok bizakodásra.
-----

Mint azt tegnap írtuk, eltűntnek nyilvánították Naya Riverát, Csónakázni ment kisfiával a Glee sztárja, de közben eltűnt 2020. July 09. 10:07 sőt, már halálának híre is bejárta a sajtót, miután egyedül találtak rá 4 éves kisfiára egy csónakban. A Ventura megyei seriff közleménye szerint a 33 éves színésznő július 8-án, délután 1 órakor bérelt csónakot egy kaliforniai tónál és három órával később találtak rá a kis Josey-ra, aki azt mondta, édesanyja nem jött vissza a csónakhoz, miután úsztak egyet.

A Glee sztárját azóta is keresik, de egyre kisebb az esély arra, hogy valaha is megtalálják. Szinte már tényként könyvelték el, hogy megfulladt. Egy sajtótájékoztatón azt mondták a hatóságok, hogy bár folyamatosan keresik a testet, de borzalmasak a látási körülmények, nagyon zavaros a tó vize és tele van növényekkel, ágakkal is. Ráadásul, ha netalán bele is gabalyodott valamibe vagy fennakadt valahol a test, nagy esély van rá, hogy sosem kerül elő.

Prestige Indonesia

Átkutatták a partot is, de semmi nyomát nem találták annak, hogy Naya kijutott volna a vízből, így biztosak abban, hogy a vízben van. Biztosat egyelőre nem tudnak, de hozzátették, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a család nyugalma érdekében lezárhassák az ügyet.

A hatóságok nyilvánosságra hoztak egy felvételt is, melyen az látszik, amikor nagy táskákkal megérkeztek a tóhoz, kibérelték a hajót, majd beszálltak és észak felé indultak.

A kis Josey édesapja, Ryan Dorsey azonnal repülőre pattant, hogy fia mellett legyen. Lakótársa azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy semmit sem tudott a történtekről, sőt, volt feleségével sem tartották a kapcsolatot az utóbbi időben, mindenről a médiából és most a hatóságoktól értesülnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra