Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Összejött a két sorozatsztár

Még 2017-ben találkoztak egy film forgatásán, most a Comic-Conon látták őket ölelkezni és csókolózni.
Hirdetés
Hirdetés

Az Entertainment Weekly buliján bukott le Britt Robertson és KJ Apa a hétvégén. Szemtanúk szerint ugyanis folyamatosan ölelgették és csókolgatták egymást – írja a People .

Britt Robertson és KJ Apa
The CW, GQ

29 éves színésznő és a Riverdale című sorozat 22 éves sztárja még 2017-ben ismerkedett meg az Egy kutya négy élete című film forgatásán. KJ magánéletéről nem tudni sokat, Britt viszont nemrég még kapcsolatban volt – bár 2018 decemberében látták utoljára együtt Graham Rogersszel.

Igaz, hivatalosan még nem erősítették meg, hogy együtt vannak és még fotók sem kerültek elő a szóban forgó jelenetről. Lefogadjuk, hogy a Riverdale többi sztárja, Lili Reinhart, Camila Mendes, Madelaine Petsch és Cole Sprouse tudna mesélni, arról, hogy mi is történt, hiszen ők is ott voltak a buliban.

Hirdetés
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat@hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés