„Csak ülve tudtam aludni, és még úgy is csak alig kaptam levegőt” – orrplasztikájáról vallott Nádai Anikó

De nagyon elégedett a végeredménnyel.

Nádai Anikó még gyerekkorában eltörte az orrát, a porc pedig azóta darabokban volt, ráadásul még orrsövényferdülése is volt és amúgy sem volt megelégedve az orra formájával. Így hosszú évek, rengeteg utánajárás, véleménykikérés és mások tapasztalatainak meghallgatása után úgy döntött, megműtteti az orrát. Kés alá feküdt Nádai Anikó 2021. November 18. 10:38

„Ez többórás műtét, és úgy voltam vele, hogy ha már kés alá fekszem, akkor egyúttal egy esztétikai korrekciót is kérek” – mondta a Blikknek. A beavatkozásban pedig párja, Hajmásy Péter is támogatta, de hangsúlyozza, hogy nem lett plasztikafüggő, nem tervezek több ilyen jellegű beavatkozást.

Valamennyire azonban tartott a műtéttől, hiszen mégiscsak az arcáról van szó, a külseje pedig különösen fontos számára, azért is, mert ugyebár folyamatosan szerepel. Tartott attól, hogy félresikerül a műtét vagy nagyon „mű” lesz a végeredmény – ami szerencsére nem így lett, nagyon elégedett az orrával, ugyanis természetes maradt a külseje.

„Egy szem fájdalomcsillapítót sem szedtem be, egyáltalán nem fájt a műtét után. Viszont sok kellemetlenséggel jár egy ilyen operáció. Csak ülve tudtam aludni, és még úgy is csak alig kaptam levegőt, ezért nagyon keveset aludtam. Egy hétig csak feküdtem, de bevallom, jólesett a pihenés, főleg hogy a kisfiamtól és Petitől teljes körű kiszolgálást kaptam” – mesélte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!