Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ördög Nóráék az új boltról: „Hitelt vettünk fel, és minden időnket, energiánkat és anyagi forrásunkat beletesszük”

Megnyitották új helyén a Nekem a Balatont.
-----

Az év elején derült ki, hogy el kell költöztetni Utolérte Ördög Nóráékat a balatonakarattyaiak haragja February 22. 12:23 Ördög Nóra és Nánási Pál balatonakarattyai kisboltját, mert akkora embertömegeket vonz az egykor csendes balatoni falu, hogy a lakóknál végleg betelt a pohár. A fő gond a parkolás volt, a turisták többsége ugyanis a lehető legközelebb akart megállni a kisbolthoz, annak ellenére is, hogy Nánásiék kifejezetten kérték őket, távolabb hagyják az autókat.

A szomszédok nyílt levélben kérték a bolt bezáratását, de Nóráék ezt nem hagyták és inkább úgy döntöttek, hogy arrébb költöztetik a boltot. Ezt egyébként már tervezték egy ideje, emiatt viszont kicsit fel kellett gyorsítani a folyamatot.

Múlt hétvégén pedig végre meg is nyílt az új bolt-bisztró egy könnyebben megközelíthető, több parkolóval rendelkező helyen. Nóra azt mondja, szerettek volna korábban nyitni, de csak mostanra készültek el a munkálatok nagy részével. Az utolsó két hónapban hatalmas volt a hajrá volt, de még most is hiányzik néhány bútor, meg a járólapozás és a falak burkolása is hátra van – írja a Blikk.

„Sok jó visszajelzést kapunk, szombaton a nyitás előtt már sorban álltak, jólesett, hogy ennyien kíváncsiak az új helyre” – mondta Nóra.

„Nekünk ez mindig is szerelemprojekt volt, nem üzleti szemlélettel vágtunk bele. A tavalyi beruházáshoz képest azonban ez már jóval nagyobb lépték, fel kell nőnünk a feladathoz. Hitelt vettünk fel, és minden időnket, energiánkat és anyagi forrásunkat beletesszük. Ez számunkra is rizikó, de reméljük, hogy itt a 'csücsökben' már nem zavarunk senkit, a vendégek is szeretik majd a helyet és visszatérnek hozzánk” – magyarázta.

A Nekem a Balaton pedig egy igazi kis családi biznisz, mint mondják, szívük-lelkük benne van. Beszállt a csapatba Nánási édesapja és unokatestvére, valamint Nóra szülei és öccse, Árpi is.

„Szépen lassan alakul a hely, mindent mi magunk választottunk ki, nincs külön lakberendezőnk. A régi kisbolt sorsa mostanában dől el, ha a forgalom jelentős része átkerül az új helyre, az egészen más megvilágításba helyezi a dolgokat. Mi nagyon bízunk benne, hogy egy csendesebb, kisebb tömeget vonzó verzióban tovább tud működni az eredeti üzlet is a környékbeliek megelégedésére” – árulta el Nóra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra