Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Utolérte Ördög Nóráékat a balatonakarattyaiak haragja

El kell költöztetniük a kisboltjukat.
-----

Nagyon jól jártak turisztikai szempontból a balatonakarattyaiak Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltjával, sőt, talán még túl jól is. Akkora embertömegeket vonz ugyanis az egykor csendes balatoni falu, hogy a lakóknál végleg betelt a pohár. Fél éves harc után elérték, hogy a celebpárnak el kell költöztetnie a Nekem a Balatont.

Ezt egy videóban jelentették be, melyben részletesen meséltek a problémákról, az egész folyamatról és Nóra még el is pityeredett.

A fő gond pedig a parkolás volt, a turisták többsége a lehető legközelebb akart megállni, annak ellenére is, hogy korábban már Nánásiék kifejezetten kérték őket, hogy távolabb hagyják az autókat.

A szomszédoknak pedig már sok volt ez, nyílt levélben kérték a bolt bezáratását. Erre azonban még nem került sor és nem is szeretnék, hogy idáig fajuljanak a dolgok, így inkább úgy döntöttek, hogy arrébb költöztetik a boltot. Ezt egyébként már tervezik egy ideje, most viszont kicsit fel kellett gyorsítani a folyamatot.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra