Hirdetés
Hirdetés

Nézzétek, milyen gyönyörű koszorúslány volt Selena Gomez!

Van sok-sok képünk is!
Hirdetés

Nagyon jó kapcsolatot ápol unokatesójával Selena, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy megvette neki álmai menyasszonyi ruháját, aztán tartottak egy óriási lánybúcsút, hétvégén pedig végre eljött a nagy nap is: oltár elé állt Priscilla és Jay. A színész-énekesnő volt az egyik koszorúslány és csodásan festett hosszú, fekete ejtett vállú ruhájában.

David The Stallion on Instagram: "Yeah no cap I'm the best looking family member.... "

3,903 Likes, 37 Comments - David The Stallion (@david23deleon) on Instagram: "Yeah no cap I'm the best looking family member.... "

They lovin' the crew.

30.9k Likes, 480 Comments - Priscilla Cosme (pmdeleon22) on Instagram: "They lovin' the crew."

Temérdek esküvői fotó és videó felkerült a közösségi oldalakra a rokonoknak és barátoknak hála, amiken csak úgy sugárzik a boldogság Selenáról. Beszédet is mondott egyébként az ifjú pár tiszteletére, amiben nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire szereti Priscillát és hogy neki köszönheti, hogy ilyen erős nővé vált.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!