Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nézzétek, milyen gyönyörű koszorúslány volt Selena Gomez!

Van sok-sok képünk is!
Hirdetés
Hirdetés

Nagyon jó kapcsolatot ápol unokatesójával Selena, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy megvette neki álmai menyasszonyi ruháját, aztán tartottak egy óriási lánybúcsút, hétvégén pedig végre eljött a nagy nap is: oltár elé állt Priscilla és Jay. A színész-énekesnő volt az egyik koszorúslány és csodásan festett hosszú, fekete ejtett vállú ruhájában.

David The Stallion on Instagram: "Yeah no cap I'm the best looking family member.... "

3,903 Likes, 37 Comments - David The Stallion (@david23deleon) on Instagram: "Yeah no cap I'm the best looking family member.... "

They lovin' the crew.

30.9k Likes, 480 Comments - Priscilla Cosme (pmdeleon22) on Instagram: "They lovin' the crew."

Temérdek esküvői fotó és videó felkerült a közösségi oldalakra a rokonoknak és barátoknak hála, amiken csak úgy sugárzik a boldogság Selenáról. Beszédet is mondott egyébként az ifjú pár tiszteletére, amiben nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire szereti Priscillát és hogy neki köszönheti, hogy ilyen erős nővé vált.

Hirdetés
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat@hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés