Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem szabadul a függőségtől Demi Lovato

Bár ő túlélte tavaly nyáron történt túladagolását, egy barátja nemrég belehalt.
Hirdetés
Hirdetés

2018 júliusában sokkolta az egész világot Demi Lovato, ugyanis hat év után visszaesett . Eszméletlenül találtak rá otthonában, heroin-túladagolás miatt azonnal kórházba kellett szállítani és nem sokon múlt az élete. Újra elvonóra ment és rendbe tette életét, de sajnos még így sem tud szabadulni a függőségtől.

Instagram/Demi Lovato
Beszállsz, hogy duplázhassunk? Még 20 évet a független tájékoztatásnak!
Támogatom

Mint ahogy arról a minap beszámolt az Instagramon, egy közeli barátja, Thomas túladagolta magát a héten és nem élte túl. A 27 éves énekesnő nehezen viseli barátja halálát és arra bíztatja követőit, hogy figyeljenek oda szeretteikre, éreztessék velük, hogy fontosak és szeretik őket.

A függőség NEM vicc. Tegnap este egy csodálatos angyallal lett gazdagabb a mennyország, sajnálatos módon emiatt a szörnyű betegség miatt. Teljesen a padlóra kerültem, nagyon fogsz hiányozni @sirtruss. Ha problémáid vannak vagy ismersz valakit, aki függőséggel küzd, tudd, hogy sosem késő segítséget kérni

– írta Demi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés