Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Hoppá! Csak néhány virág takarja a Vámpírnaplók sztárjának meztelen testét

Eddig nem a bevállalósságról volt híres.

Elindítja saját podcastját Candice Accola és elég figyelemfelkeltő módon kezdte el reklámozni. Nem elég, hogy kiéli virágmániáját a díszletben és a fotózásnál is, még a textilt is ledobta. És mi más, mint egy virágcsokor takarja csak meztelen testét.

A podcast egyébként a Superbloom nevet viseli és csütörtökönként adják majd le az epizódokat, a premier pedig október 13-án lesz.

„Mindig érdekes érzés új dolgokat és fejezeteket kezdeni az életben. 2022 pedig nagyrészt erről szólt nálam. Köszönöm a sok támogatást a Superbloom-podcast elindításához is. Amikor leálltam azzal, hogy folyton azon agyaljak, mire is van most igazán szüksége a világnak, rájöttem, hogy egy podcastra. Egy csajtól, akit anno láttál valami sorozatban. Nincs még elég ilyen. Örülök, hogy erre rájöttem és betölthetem az űrt. Na de viccet félretéve, szeretem, ha van egy jó ürügyem arra, hogy idegenekkel vagy barátokkal beszélgessek, kapcsolatokat építsek, hogy kevésbé érezzem magam egyedül a világban. És bár rettentően izgulok, nagyon izgatott is vagyok” – írta az Instagramon.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!