Nagy Feró annyira fázik, hogy már a függönyöket is felszerelte

Igyekszik felfogni a cserépkályha melegét.

Nagy Feró elmondása szerint újra cserépkályhával fűt, és 16-17 fokban alszik a feleségével - írja a Blikk . A Kossuth-díjas művész az utóbbi hónapokban ugyanis fokozottan odafigyel arra, mire és mennyit költ: a magas rezsiszámlákat elkerülendő komoly újításokat vezetett be az otthonában.

"A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be. Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés" - mondta Nagy Feró a lapnak, majd hozzátette:

Emellett függönyöket szereltem a ház több pontjára, amelyek fogják a meleget.

A művész szerint csak egy helyiséget fűtenek be, de ez nem okoz nagy problémát, hiszen a feleségével egyébként sem szeretek melegben aludni. Hálószobájukban 16-17 fok van éjjelente.

Mészáros D. Zsolt

Az énekes és családja az energiafogyasztás mellett arra is odafigyel, milyen élelmiszerek kerülnek az asztalra.

"Nem szórjuk a pénzt, beosztjuk, mikor és mit vásárolunk. A hétköznapokban szívesen főzök, így arra is rálátásom van, mennyit költünk az ételekre" - mondta Feró.

A Blikk megemlíti, hogy az énekes április 23-án a Barba Negrában ünnepli a Beatrice 45. születésnapját egy koncerttel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!