Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Most már biztos: baleset volt Naya Rivera halála

Megérkezett a boncolás eredménye.
-----

5 nappal azután, hogy eltűntnek nyilvánították, Csónakázni ment kisfiával a Glee sztárja, de közben eltűnt 2020. July 09. 10:07 hétfőn reggel megtalálták a Glee sztárjának holttestét Megtalálhatták a Glee sztárjának holttestét 2020. July 13. 21:46 a Kalifornia közelében található Piru-tóban. Az rendőrség az előzetes bizonyítékok és a színész-énekesnő kisfiának elmondása alapján kizárta az öngyilkosságot, A rendőrség szerint nem lett öngyilkos a Glee sztárja, szerencsétlen baleset történhetett 2020. July 12. 22:57 úgy hiszik, a kis Josey-t még épphogy meg tudta menteni, Kisfiát még épphogy meg tudta menteni Naya Rivera, mielőtt megfulladt 2020. July 14. 11:18 mielőtt megfulladt.

Most pedig végre pont került Naya Rivera tragédiájának végére. Megerősítette ugyanis a boncolás eredménye, hogy szó sincs öngyilkosságról vagy idegenkezűségről, hanem valóban egy tragikus, szerencsétlen baleset történt. Nem találtak a szervezetében sem kábítószert, sem alkoholt.

Mark Davis/Getty Images

A tragikusan fiatalon elhunyt színész-énekesnőt egész Hollywood gyászolja, sokan aggódnak kisfiáért is, hiszen ki tudja, milyen mély nyomot hagyott benne, ahogy látta, hogy édesanyját elnyeli a víz. A kis Josey jövője miatt viszont valószínűleg nem kell aggódni, ugyanis a Glee készítői támogatni fogják egyetemi tanulmányait. Ryan Murphy, Brad Falchuk és Ian Brennan létrehozott ugyanis egy alapot, melyből majd finanszírozni tudja tanulmányait. Hozzátették még, hogy mindent megtesznek azért is, hogy a kisfiú tudja, mennyire különleges ember volt az édesanyja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra