Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Most már biztos: baleset volt Naya Rivera halála

Megérkezett a boncolás eredménye.
-----

5 nappal azután, hogy eltűntnek nyilvánították, Csónakázni ment kisfiával a Glee sztárja, de közben eltűnt 2020. July 09. 10:07 hétfőn reggel megtalálták a Glee sztárjának holttestét Megtalálhatták a Glee sztárjának holttestét 2020. July 13. 21:46 a Kalifornia közelében található Piru-tóban. Az rendőrség az előzetes bizonyítékok és a színész-énekesnő kisfiának elmondása alapján kizárta az öngyilkosságot, A rendőrség szerint nem lett öngyilkos a Glee sztárja, szerencsétlen baleset történhetett 2020. July 12. 22:57 úgy hiszik, a kis Josey-t még épphogy meg tudta menteni, Kisfiát még épphogy meg tudta menteni Naya Rivera, mielőtt megfulladt 2020. July 14. 11:18 mielőtt megfulladt.

Most pedig végre pont került Naya Rivera tragédiájának végére. Megerősítette ugyanis a boncolás eredménye, hogy szó sincs öngyilkosságról vagy idegenkezűségről, hanem valóban egy tragikus, szerencsétlen baleset történt. Nem találtak a szervezetében sem kábítószert, sem alkoholt.

Mark Davis/Getty Images

A tragikusan fiatalon elhunyt színész-énekesnőt egész Hollywood gyászolja, sokan aggódnak kisfiáért is, hiszen ki tudja, milyen mély nyomot hagyott benne, ahogy látta, hogy édesanyját elnyeli a víz. A kis Josey jövője miatt viszont valószínűleg nem kell aggódni, ugyanis a Glee készítői támogatni fogják egyetemi tanulmányait. Ryan Murphy, Brad Falchuk és Ian Brennan létrehozott ugyanis egy alapot, melyből majd finanszírozni tudja tanulmányait. Hozzátették még, hogy mindent megtesznek azért is, hogy a kisfiú tudja, mennyire különleges ember volt az édesanyja.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!