Mi mindenre képes a szerelem? – Nánásiék most megmutatták!

Olvadozik az internet népe.

„Mi mindenre képes a szerelem...” – írták egy rövidke, vicces videóhoz egy sírós-nevetős szmájli és egy szívecske társaságában közös Instagram-oldalukon.

Történt ugyanis, hogy Nánási elég érdekes helyzetben találta Nórát, amikor visszament hozzá a strandon: a két napozó ágy között ücsörgött a földön. De hogy miért, az igazából ebből a videóból nem derül ki. De legalább jót nevettek rajta –, na meg most követőik is, akik teljesen elaléltak az aranyos jelenettől.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!