Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megtörte a csendet Vajna Timi, kiderült, hogy milyen szálak fűzik a titokzatos milliárdoshoz

Elég nagy port kavart, amikor egy jóképű, harmincas férfi kísérte el Andy sírjához Úgy néz ki, bepasizott Vajna Timi 2020. January 22. 17:24 halálának első évfordulóján.
-----

Bár a magyar milliárdos fia, Zoli tagadta, hogy ő látható a képeken, Timi ismerősei és sógora is megerősítette, hogy valóban ő kísérte el az özvegyet és családját a temetőbe. A névtelen informátorok azt mondják, együtt vannak Timivel, sógora, Tomi viszont csak annyit árult el, hogy Zoli nagyon-nagyon jó barátja az egész családnak.

Most pedig végre Timi is megtörte a csendet és először nyilatkozott a Blikknek a titokzatos pasiról. Azt mondja, Zoli már sok-sok éve volt Andy barátja, nagyon szerette és tisztelte őt. Gyakran kilátogat ő is a sírjához és az évfordulón is mindenképpen tiszteletét szerette volna tenni nyughelyénél. Mindössze azért volt Zoli is pont akkor ott, mert Timi megkérte, hogy segítsen elhozni a nagymamáját és a bejáró nénit, mert nem fértek volna el egy kocsiban.

Vajna Timi
Facebook/Timea Vajna

A barátság mellett pedig üzleti kapcsolat is volt Andy és Zoli között, többször utaztak együtt Amerikába és nem egyszer tárgyalásokat is folytattak Andy budapesti japán étterme, a Nobu kapcsán. Ezeket a megbeszéléseket pedig most Timi folytatja Zolival, ezért is láthatták őket együtt a minap is.

„Andyvel tárgyalt Zoli már korábban, és hónapokkal ezelőtt engem is megkeresett, hogy érdekelné a Nobu Budapest. Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne és megújítaná a helyet belülről, és átalakítaná a bárt, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen. Jelenleg az étterem ügyeinek átvilágítása folyik, és azután Zoli eldönti, hogy megveszi-e az éttermet vagy csak valamennyi tulajdonrészt” – árulta el a Blikknek.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!