Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megtörte a csendet Vajna Timi, kiderült, hogy milyen szálak fűzik a titokzatos milliárdoshoz

Elég nagy port kavart, amikor egy jóképű, harmincas férfi kísérte el Andy sírjához Úgy néz ki, bepasizott Vajna Timi January 22. 17:24 halálának első évfordulóján.
Hirdetés
Hirdetés

Bár a magyar milliárdos fia, Zoli tagadta, hogy ő látható a képeken, Timi ismerősei és sógora is megerősítette, hogy valóban ő kísérte el az özvegyet és családját a temetőbe. A névtelen informátorok azt mondják, együtt vannak Timivel, sógora, Tomi viszont csak annyit árult el, hogy Zoli nagyon-nagyon jó barátja az egész családnak.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Most pedig végre Timi is megtörte a csendet és először nyilatkozott a Blikknek a titokzatos pasiról. Azt mondja, Zoli már sok-sok éve volt Andy barátja, nagyon szerette és tisztelte őt. Gyakran kilátogat ő is a sírjához és az évfordulón is mindenképpen tiszteletét szerette volna tenni nyughelyénél. Mindössze azért volt Zoli is pont akkor ott, mert Timi megkérte, hogy segítsen elhozni a nagymamáját és a bejáró nénit, mert nem fértek volna el egy kocsiban.

Vajna Timi
Facebook/Timea Vajna

A barátság mellett pedig üzleti kapcsolat is volt Andy és Zoli között, többször utaztak együtt Amerikába és nem egyszer tárgyalásokat is folytattak Andy budapesti japán étterme, a Nobu kapcsán. Ezeket a megbeszéléseket pedig most Timi folytatja Zolival, ezért is láthatták őket együtt a minap is.

„Andyvel tárgyalt Zoli már korábban, és hónapokkal ezelőtt engem is megkeresett, hogy érdekelné a Nobu Budapest. Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne és megújítaná a helyet belülről, és átalakítaná a bárt, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen. Jelenleg az étterem ügyeinek átvilágítása folyik, és azután Zoli eldönti, hogy megveszi-e az éttermet vagy csak valamennyi tulajdonrészt” – árulta el a Blikknek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés