Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy néz ki, bepasizott Vajna Timi

Egy jóképű, harmincas férfi kísérte el Andy sírjához a minap.
Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn volt Andy Vajna halálának egy éves évfordulója, ez alkalomból pedig rengetegen kilátogattak sírjához, köztük természetesen özvegyével, Vajna Timivel is, aki serényen beszámolt erről az Instagramon is. Viszont a Bors egy szemfüles olvasója is készített fotókat Timiről, aki családja és egy rejtélyes harmincas férfi oldalán tette tiszteletét volt férje nyughelyénél.

Érted is írunk, rajtad is múlik! Köszönjük, hogy olvasol minket! Köszönjük, hogy támogatod hazánk legnagyobb független vidéki hírportálját, a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Közeli ismerősök elárulták a lapnak, hogy egy fiatal üzletemberről van szó, aki Timi egyik legnagyobb támasza. És bizony együtt vannak, egy neve elhallgatását kérő barát szerint pedig már nagyon ráfért Timire, hogy valaki mellett újra boldog lehessen.

Instagram/Timea Vajna

A fotón állítólag egy magyar milliárdos gyermeke, Zoli látható, aki viszont tagadta, hogy ő lenne a titokzatos idegen. Állítja, hogy összekeverik valakivel és hangsúlyozta, hogy továbbra is normális, csendes életet szeretne élni. Timit nem sikerült elérnie a lapnak, sógora, Tomi viszont készségesen válaszolt:

Andynek és nekünk is egy nagyon-nagyon jó barátja Zoli, ezért volt kinn velünk. De én többet, nem tudok és nem is szeretnénk mondani – árulta el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés