3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Megtörte a csendet Kucsera Gábor

Először beszélt válásáról.

Február elején robbant a hír, hogy tíz év és három közös gyermek után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor. Válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor – Nem egyszeri megcsalásról van szó February 03. 09:35 Azt sosem titkolták, hogy nem tökéletes a kapcsolatuk, de mégis mindenkit meglepett a szakítás híre. Főleg, hogy egymás után jöttek a megdöbbentőbbnél megdöbbentőbb részletek, például hogy a kajakos többször is megcsalta feleségét és már az esküvő előtt is állt a bál.

A névtelen informátorok mellett Tápai is beszélt a válásról, de Kucsera csak most törte meg a csendet. A Retro Rádióban mesélt Dj Dominique-nak elsőként arról, hogy miként éli meg a botrányt.

„Nyilván megvisel ez a helyzet, ami most itt köztünk, illetve a médiában kialakult. Ezt én szerettem volna elkerülni. A gyerekek tudatosan nem voltak a médiában, úgy voltam vele, hogy amikor Bence elsős lett, akkor ezt tudatosan meghúztuk, hogy nem szeretnénk, hogy ő szerepeljen” – mondta a kajakos.

Facebook/Kucsera Gábor

Majd hozzátette, hogy szerinte nagyon pletykásak vagyunk és emiatt durva sztereotípiák tudnak kialakulni. Igaz, ez régen sem volt másképp, de szerinte most még rosszabb a helyzet a különböző online platformok miatt.

„Én hatalmas nagy küzdő vagyok, az én hátam mindent elbír. Lehet engem köpdösni, meg pocskondiázni, én ezt elbírom, ezt a sportból hoztam. Össze tudom rakni az agyam egy pillanat alatt. Egy sportolónak 24 órája van feldolgozni a kudarcot, utána menni kell tovább. Én is így próbálom most élni az életem” – árulta el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!