Megszületett Gal Gadot harmadik kislánya

Imádnivaló családi fotóval jelentette be.
-----

Márciusban jelentette be Harmadik gyermekével várandós Wonder Woman 2021. March 01. 19:04 a Wonder Woman sztárja, hogy úton van harmadik gyermekük férjével, Yaron Varsanóval, most pedig alig néhány hónappal később már azzal dicsekedett el az Instagramon, hogy meg is született a csöppség, aki szintén kislány lett.

„Az én drága családom. Nem is lehetnék ennél hálásabb és boldogabb (meg fáradtabb). Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megérkezett a családba Daniella” – írta az imádnivaló képhez Gal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!