Megmutatta tündéri kisfiát Rihanna

Senki nem látta jönni, mivel eddig anyatigrisként óvta-védte.
-----

Rihanna valósággal berobbant a TikTokra. Bár nem siette el a regisztrációt a jelenlegi legnépszerűbb tartalommegosztós oldalra, most legelső videójával jól odatette magát.

Vagyis inkább tündéri kisfiát, akit most mutatott meg először a nagyvilágnak. A csöppség valamikor május környékén született, de egyáltalán nem verte nagydobra az énekesnő. És bár most megmutatta, a nevét például még mindig nem tudjuk.

De ez legyen a legnagyobb probléma. Épp ezért sem látta jönni senki az aranyosan gügyögő és mosolygó babáról készült videót, ami végül teljesen levett a lábáról mindenkit.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!