Alig ismerünk Megan Foxra

Úgy néz ki, megvált védjegyétől.

Megan Fox nemrég megosztott az Instagram-sztorijában néhány szelfit, de alig ismerünk rá. És hogy miért? Azért, mert szőke lett, és úgy tűnik, sokkal rövidebbre vágatta a haját, meg még frufrut is vágatott magának.

Instagram/Megan Fox

Az tény, hogy tök jól áll neki az új frizura, de azért nem tartjuk kizártnak, bevállalt volna egy ekkora váltást. Az utóbbi időben ugyanis hiába váltogatta gyakran séróját, azok mind parókák voltak, úgyhogy nem lepődnénk meg azon, ha ez is egy újabb paróka lenne csak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!